Élelmiszerosztás

cikador 2017.12.22, 13:06

A Gondozási Központ Család-és Gyermekjóléti Szolgálata december 19-én 140 rászoruló, nehéz anyagi körülmények között élő családnak osztott tartós élelmiszer csomagot. A csomagokba liszt, cukor, olaj, rizs, tészta, bab, májkrém, zacskós leves, löncs, tej, lekvár, hagyma, burgonya, hús kerültek, figyelembe véve a család nagyságát, a rászorultság mértékét.

A természetbeni és pénzbeli felajánlásokat a bátaszéki lakosok, helyi cégek, egyesületek, vállalkozók, a helyi üzletek, a Német Nemzetiségi önkormányzat és Bátaszék Város Önkormányzata tették. A pénzbeli felajánlásokból intézményünk tartós élelmiszert vásárolt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a felajánlásaikkal segítettek és könnyebbé tették 140 család karácsonyát.

Köszönjük mindazoknak akik, sok-sok éve támogatják intézményünket abban, hogy segíteni tudjunk a nehéz körülmények között élőkön!

Az intézmény valamennyi dolgozója nevében kívánunk Bátaszék valamennyi lakójának Áldott, Békés, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt!

                                                                                                              

 

Képek