Bornapok harmadszor!

bataszek 2018.08.31, 17:00

Bátaszék Város Önkormányzata az idei esztendőben is megrendezi a Bátaszéki Bornapok három napos fesztiválját. A településnek a fő célja a rendezvénnyel továbbra is a Szekszárdi Borvidék - ezen belül pedig a Bátaszéki Hegyközség borainak, és magának Bátaszék városnak a népszerűsítése.

A 10 meghívott borász:

Gerencsér Családi Pincészet

Schieber Pincészet

Sárosdi Pince és Panzió

Márkvárt Papa Pincéje

Bodri Pincészet

Werner Pincészet

Szeleshát Szőlőbirtok

Garai Pince

Twickel Szőlőbirtok

 és a Mestrineli Oenopolium borháza kínálja majd borait az ide érkező látogatónak. Az erre az alkalomra kiadott programfüzetben, és a város elektronikus felületein (www.bataszekert.hu, a Bátaszéki Programok Faceoldalán) olvashatnak egy-egy fontosabb információt és tájékoztatást a borászatokról, valamint a háromnapos programfolyam színes kínálatáról.

III. Bátaszéki Bornapok 2018. szeptember 7-8-9-én, színvonalas és széles közönséget megszólító programjai közül néhányat említve a pénteki napon 22:00-kor élő, nagykoncertet ad a LORD zenekar, majd ezt követi éjfélkor a CS.Í.T. zenekar utcabálja. A szombat délutánon a hagyományőrzés kapja majd a főszerepet, hiszen 13:30-kor a Petőfi Sándor Művelődési Ház előtt a kisbíró kidobolja az ünnepi műsor menetét, a jegyzőasszony kihirdeti a bírói pár nevét és elindul a szüreti felvonulás a város főutcáján a Romkertbe, ahol a II. Géza király koronázási ceremóniájára kerül sor 15 órától. Késő délutántól már sztárfellépők étkeznek a Piac téren felállított nagyszínpadra, mint a 4For Dance, Rácz Gergő, Szekeres Adrien, Blackbirds és 23 órától a Koktél 4U party zenekar utcabáljával zárul az este. Vasárnap a gyerekek 11  órától 16 óráig, kupon felmutatásával, féláron vehetik birtokba a vidámparkot, majd folytatódik a színpadon a retrohangulatot idéző sztárfellépők sora, Animal Cannibals, Szűcs Judith, Band of Street és 19 órától szuperkoncertet adó Szikora Róbert és az R-GO zenekar. Mindezek mellett számos kézműves, kirakodó, eszem-iszom várja majd az ideérkezőket.

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás