Központban az EGÉSZSÉG

cikador 2018.11.12, 10:40

A Bátaszékért Marketing NKft.-nél igyekszünk az őszi borozós-szüretelős mulatságok után, és a karácsonyi készülődés előtt is tartalmas programokkal megkínálni az érdeklődőket.

Az Előadássorozat az egészségünkért címet viselő programunk első állomása csütörtökön, november 15-én vár mindenkit. 17 óra 30-tól Bozsolikné Kelemen Margit, LifeCare partner tart előadást. Akinek fontos az egészség és az egészséges életmód, annak a Petőfi Sándor Művelődési Házban a helye. Vendég is lesz. Szabó Henrietta Schüsslersó terápiás tanácsadó, aki egy újabb lehetőséggel fogja megismertetni a jelenlévőket. A rendezvényen lesz tea- és kávékóstolás, bio, öko, vegán és természetes készítményekkel kínálják meg a résztvevőket, az ajándéksorsolás pedig már csak ráadás…

Az Előadássorozat az egészségünkért programunk második állomása november 22-én, szintén csütörtöki napon lesz, az 18 órakor fog kezdődni. A címe: Meridiánok az egészség szolgálatában. Az előadó Kozma Zoltánné, Erzsébet. Ezen a napon ingyenes egészségügyi állapotfelméréssel is készülünk, amelyben Kis István Meri-Dim szakértő lesz a segítségünkre. Ő délután 3 órától várja az embereket, de előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámok valamelyikén: 30/997-17-35, 70/335-39-84. A harmadik program november 29-én lesz, és a jelmondata: Kiegyensúlyozott táplálkozással a jobb életért. Akkor Metzné dr. Darabos Orsolya független Herbalife tanácsadó vár mindenkit.

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás