Rendkívüli ülés

cikador 2018.09.14, 11:57

Bátaszék Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 13-án rendkívüli ülést tartott a Városháza Millenniumi termében.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül energetikai fejlesztési célú pályázatot nyújt be az önkormányzat az általános iskola és a művelődési ház állagmegóvására, a nyílászárók cseréjére, fűtéskorszerűsítésre, a napelemes rendszer bővítésére.

A 2018/19. tanévben is lehetőséget nyújt az önkormányzat a felsőoktatásban részt vevő bátaszéki diákok számára a Bursa-Hungarica Ösztöndíjpályázaton való részvételre. A pályázatokat november 6-ig kell eljuttatni a hivatalba. 1.600.000 Ft pénzösszeg áll rendelkezésre a támogatáshoz.

Döntés született a zsidó temető kerítésének megépítéséről, amelyet külső (7.000.000 Ft) támogatásból finanszíroznak, egy 134 négyzetméteres ingatlan megvásárlásáról a szennyvízcsatornázás befejezése érdekében, és rendkívüli támogatásban részesíti a városi grémium a közelmúltban tűzeset miatt jelentős kárt szenvedett bátaszéki állattenyésztőt.

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás