Ruhabörze a gondozási központban

cikador 2017.04.26, 12:18

 

2017.04. 26-án, szerdán nagyszabású ruhabörzét tartottak a Bátaszéki Gondozási Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának épületében. Több hete gyűjtötték a ruhákat, amiket a helyi lakosok hoztak az intézménybe. A börzére minden érdeklődött szeretettel vártak, hiszen nagyon sok szép gyermek és felnőtt ruha gyűlt össze, amiket még sokáig lehet hordani.  Örültek nagy érdeklődésnek az esemény iránt, ezért tervezik, hogy az idei évben még legalább két alkalommal szerveznek ruhagyűjtési- és osztási akciót.

Ezúton szeretnék megköszönni a helyi lakosoknak és az intézménnyel szemben működő kínai üzlet tulajdonosának a nagy mennyiségű ruha felajánlást!

A későbbiekben is várják az érdeklődőket, hiszen folytatódik a napi „teraszi” ruhaválogatás lehetősége is. Továbbra is gyűjti az intézmény azokat a még jó állapotban lévő, használható ruhafelajánlásokat, amiket kinőttek, nem használnak, úgy gondolják nincs már szükség rá. Az adományokat a Gondozási Központ 7140 Bátaszék, Budai u. 21. számú épületébe lehet leadni hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.30 óráig.

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás