Tájékoztatás kéményseprőipari tevékenységről

bszekinfo 2016.11.04, 09:00

A jogszabályi változások értelmében 2016. október 1-jétől Tolna megye teljes területén a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve (BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Kéményseprőipari Szerve) végzi a kéményseprést. A lakossági kéményseprést érintő változások közül a legjelentősebb, hogy ingyenessé vált a lakosság körében végzett sormunka. 
A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket. Általános információk a kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalon találhatók, konkrét kérdések esetén érdemes az online ügyintézést választani, vagy az ingyenesen hívható 1818-as számot tárcsázni, ahol a 9.1-es menüpontot kell választani. 
A központ munkáját a megyei ellátási csoportok támogatják, személyes ügyintézésre is lehetőség van hétfőnként 8-20 óráig, keddtől péntekig 8-14 óra között a Tolna megyei ellátási csoportban, melynek címe: 7100 Szekszárd, Páskum u. 5.

Űrlapok / Letölthető dokumentumok

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás