Táncolj velünk - utcafesztivál, már másodszor az idén

cikador 2018.07.30, 09:48

Táncolj Velünk! - utcafesztivál második alkalma

A program alkalmával a szomszédos „Dolce-s” városok - Szekszárd és Baja - tanítványaival találkozhatnak az érdeklődők, akik fél évtől akár 5 éves salsás múlttal rendelkeznek. A második Táncolj velünk! – utcafesztivál péntek estéje során a fő hangsúly a Reggaeton (ejtstd: regeton) és a Bachata (ejtstd: bacsata) táncokon és zenéken volt, de sor került több olyan tánc (Kubai Salsa, Merengue, Kizomba) rövid bemutatására is, amelyekkel a tanítványok több-kevesebb időben már foglalkoztak korábban a tánciskolában. A bemutatók mellett nagyon fontos volt a - rossz idő ellenére is - megjelent maroknyi kedves közönség aktív részvétele is, hiszen az este során nem csak vizuális élményt nyújtottak a bemutató táncosok, hanem velük együtt táncolva, közösen átélhették a tánc minden örömét a bátaszékiek is.

A Dolce Dance (ejtsd: Dolcse Densz) Nemzetközi Franchise Tánciskola 2007 februárjában alakult. Napjainkra már három ország 30 városában van jelen, mellyel Európa egyik legnagyobb tánciskola hálózataként tartják számon. Filozófiája, hogy a tánc segítségével egy olyan pluszt nyújtson a kurzusaira járóknak, amely egy időben önmegismerést, boldogságot, kikapcsolódást, és magabiztosságot nyújt számukra. Magyarországon jelenleg 24 városban - Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Püspökladány, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg - található meg. Románia 4 városában: Arad, Nagyvárad, Szalonta, Temesvár. Szerbia 3 városában: Zenta, Szabadka, Topolya működik. A Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola alapvetően Kubai salsa oktatáson alapul, de emellett Bachata (ejtsd: bacsata), Argentín tangó, Kizomba, Jive (ejtsd: dzsájv), Reggaeton (ejtsd: regeton) táncok oktatása, valamint az egyedi alkalmakra (pl. esküvő) történő koreográfia készítés, táncoktatás is a profiljába tartozik. A heti rendszerességű órák mellett party-kat, tánchétvégéket, nyári több napos fesztiválokat rendeznek, illetve esküvői és szalagavató táncok betanítását vállalják országszerte.

A Bátaszék 2018 Táncolj velünk! – utcafesztivál programját szervező bátaszéki Petőfi Sándor Művelődési Ház és a fellépő, közreműködő Dolce Dance Tánciskola nevében is elmondható, hogy a résztvevők kiválóan szórakoztak. A következő, záró alkalom augusztus 10-én kerül megrendezésre, melyen a Cubaton és Kizomba tánclépéseit sajátíthatják majd el a táncoslábúak.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás