Lélekölelés

bataszek 2015.10.15, 09:27

Szombaton délelőtt ült össze a Széktársaság, a könyvtárban. Remek délelőtt volt, melynek "vezérlő asszonya" Kárpáthy Magda volt. Az egészségről , a megőrzésről, folyt kellemes, kötetlen beszélgetés. Magda mindig hallatlan módon képes elragadni figyelmünket, és lelkesedést szítani. A krízis helyzetekről és kezelésükről is kaptunk tanácsot, gyógyító, csendesítő technikákat is kipróbálhattunk.
A délelőtt kellemes meglepetése volt, hogy ellátogatott hozzánk Török Edina terapeuta.... Építő gondolata:-"Most eredj és élj, mert a világ a Tiéd!"- mentén mutatta be prezentációját, mely az érintések gyógyító erejét, a lélek ölelésének lehetőségeit tárta fel előttünk. Személyes kíváncsiságom arra inspirál, hogy a Morzsu keretén belül az édesanyákkal részt vehessünk egy hangfürdőn, roppant izgalmasnak tűnik, és csodásnak.
Csodásan szép és választékos stílusban íródott meséje is, melyet szeretettel adott át, én pedig szeretettel ajánlom elolvasásra. Nyugalmat, finomságot és nemességet ad át az olvasónak és a mesét hallgató gyerekeknek. Köszönjük. A mese a Morzsu facebook oldalán is olvasható.


Müller Zsuzsa

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás