Óvodalátogatás

bataszek 2016.02.28, 13:56

Szeretném megköszönni mindenkinek az óvodai látogatás lehetőségét, a szép délelőttöt. Nagy öröm volt, hogy sokan eljöttek, és úgy láttam, hogy mindenki jól érezte magát.

 Köszönjük az óvodavezető asszonynak, Simon Csabánénak a szívélyes fogadást, régi kedves kolléganőmnek Herbszt Katalinnak a folyamatos a törődést, minden kollégának a szíves vendéglátást. Jól éreztük magunkat, miközben megint egy apró lépéssel közelebb kerültünk ahhoz a törekvésünkhöz, hogy készülünk egy olyan fontos szocializálódási helyszín megismerésére és megszerettetésére, mint az óvoda. Minden kis lépés közelebb visz, és minden lépés fontos.

 Örültünk, hogy találkoztunk Adélkával régi és hűséges kis morzsuskával. .Megtapasztaltuk azt a testvéri szeretetet, amit testvére Lilla tanúsít a befogadás küzdelmeivel harcoló kis óvodással.

 Számomra külön örömet jelentett az is, hogy a foglalkoztató termek szívet melengetően szépek és rendkívül hangulatosak, rengeteg az ötlet, a kreativitás. Ebben a közegben egyszerűen nem lehet megöregedni. Nagy ajándék.

 Még egyszer köszönet, további szép napokat minden kis óvodásnak és morzsusnak.

Müller Zsuzsa

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás